Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie, sub sloganul IEFTIN, RAPID, CONFORTABIL.
Infiintata in 1990, pe structura fostei autobaze 3 de calatori din cadrul Intreprinderii de Transporturi Auto Sibiu, S.C. TRANSMIXT a continuat traditia transportului judetean si interjudetean de pasageri, extinzandu-si sfera de activitate si la transportul international de pasageri. Pentru transportul calatorilor societatea dispune de 85 autobuze, microbuze si autocare. Sunt deservite zilnic trasee judetene in zonele Sibiu si Medias si se asigura o legatura permanenta cu Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Tg. Jiu, Craiova, Deva. Pentru a veni in sprijinul calatorilor, S.C. TRANSMIXT a deschis agentii si puncte de lucru in Bucuresti, Rm. Valcea, Craiova, Pitesti, Cluj-Napoca, Alba-Iulia si Tg. Jiu.
Din respect pentru calator, dar si pentru consolidarea pozitiei detinute pe piata, in perioada 2003 – 2008, TRANSMIXT a demarat un ambitios program de investitii, achizitionandu-se autocare noi marcile Volvo, Temsa Safari, Irisbus Axer, Irisbus Crossway, Irisbus Arway, Isuzu Turquoise si Man Dyparro.
Sunt deservite traseele judetului Sibiu acoperind 95 % din piata transportului.
Se executa transport pe baza de contract pentru angajatii unor firme importante din Sibiu.
In paralel cu privatizarea societatii si integrarea in HOLDINGUL ATLASSIB, s-a dezvoltat si o activitate conexa celei de transport – activitatea de autogara. Astfel, pe parcursul anului 2004 a fost cumparata de la Consiliul Local Sibiu suprafata de teren necesara modernizarii vechii autogari din zona Garii Sibiu. Firma noastra detine o autogara moderna dotata la nivel international asigurand servicii de inalta calitate pentru clientii nostri. Pe zi ce trece, utilizatorii serviciilor noastre se conving tot mai mult ca grija fata de acestia ocupa un loc esential in politica firmei TRANSMIXT.